Nieuw jaar, nieuwe avonturen: 2 x 3 km aan goede voornemens in breibabbel 1

Nieuw jaar, nieuwe avonturen: 2 x 3 km aan goede voornemens in breibabbel 1

** English below**

Allereerst de beste wensen voor 2024! Met het begin van het nieuwe jaar, heb ik besloten om mijn creatieve avonturen te delen via mijn gloednieuwe 'breibabbels' op YouTube! 🎉 In deze handwerk vlogs neem ik je mee op mijn reis door het Wolhalla 😉.

Ik ben altijd fan geweest van het stellen van doelen voor het nieuwe jaar, en dit keer heb ik besloten ze te delen met jou. Dit jaar ga ik voor 2 3km challenges.  Het eerste voornemen is een wandeldoel van 3 km per dag gedurende 5 dagen per week.  Het tweede doel is gratis patronen ontwerpen met een mega-grote doos 🎁 van 3 km garen 🧶.   

Maar dat is niet alles! Als creatieve geest laat ik jullie ook een kijkje nemen in mijn handwerkwereld. Ik onthul mijn nieuwste ontwerpen en deel mijn passie voor alles wat met handwerken te maken heeft. Of het nu gaat om breien, haken of andere DIY-projecten, ik neem jullie mee achter de schermen van mijn creatieve proces en laat jullie zien hoe alles - met vallen en opstaan 😉 - tot stand komt.

Mag ik je inspireren?  Abonneer je dan op mijn kanaal, geef een duimpje omhoog als je enthousiast bent, en laat ons er gezellig samen invliegen. 🚀 Alvast bedankt om deze spannende momenten met mij te delen en voor je geduld als er hier en daar een 'euh' in de vlog zit 🙈!

Happy making!

*******

New year, new adventures: 2 x 3 km of good intentions in Yarny Tale 1

First of all, best wishes for 2024! With the start of the new year, I've decided to share my creative adventures through my brand new 'Yarny Tales' on YouTube! 🎉 In these craft vlogs I take you on my journey through Yarnyland 😉.

I've always been a fan of setting goals for the new year, and this time I decided to share them with you. This year I'm going for 2 3km challenges. The first resolution is a walking goal of 3 km per day, 5 days a week. The second goal is to design free patterns with a mega-large box 🎁 containing 3 km of yarn 🧶.

But that is not all! As a creative spirit, I also let you take a peek into my craft world in upcoming vlogs. I will unveil my latest designs and share my passion for everything related to crafts. Whether it concerns knitting, crocheting or other DIY projects, I will take you behind the scenes of my creative process and show you how everything - through trial and error 😉 - is created.

May I inspire you? Then subscribe to my channel, give a thumbs up if you're enthusiastic, and let's have some serious crafting fun together. 🚀 Thanks in advance for sharing these exciting moments with me and for your patience when there is an 'uhm' here and there in the vlog 🙈!

Happy making!

 

Terug naar blog