Straight from the Heart sjaal - GRATIS haakpatroon

Straight from the Heart sjaal - GRATIS haakpatroon

Er landde een mailtje in mijn inbox met de vraag waar het patroon van de hartjessjaal te vinden was... en oeps... toen besefte ik dat ik blijkbaar toch een kind met het badwater had weggegooid ;). Want deze gratis CAL stond nog op de site van Het Betere Bolwerk.  Gelukkig schuilt er nog steeds een secretaresse-met-ouderwetse-doch-stevige-klassementsskills in mij :) en tover ik de patronen en tutorials hier weer tevoorschijn.

Straight from the heart sjaal


De 'Straight from the Heart' sjaal was een CAL die we samen digitaal deden aan het begin van de Corona crisis.  Eén met restgarens, want toen waren alle winkels gesloten.  Gelukkig zijn ze ondertussen weer allemaal open en als ik naar mijn uitpuilende voorraad garen kijk, is die schade volledig ingehaald :).  Dus misschien is het wel tijd voor een nieuwe hartjessjaal ;)...
 

straight from the heart sjaal

De Straight from the Heart sjaal is een afwisselend haakpatroon waar je je creativiteit helemaal in kan botvieren.  Al naargelang hoeveel garens je hebt en welke patronen je mooi vindt, kan je de sjaal makkelijk aanpassen.  Ik kon het zelf niet laten en heb zowel een lente- als een herfstversie gemaakt.  Het is een driehoeksjaal die je om je hals kan slaan, maar hij kan ook met het bijpassende hartjeskoord gesloten worden.  Erg leuk om voor jezelf te houden, maar ook om te schenken aan iemand die je nauw aan het hart ligt. Misschien wel een lieve mama volgende week :)!

De filmpjes en links naar de patronen staan hieronder in volgorde voor je klaar :).

Happy crochet!

Voorbereiding

 Week 1

patroon week 1

week 2

patroon week 2

week 3

patroon week 3
Terug naar blog