BREIPATROON Sprouting Leaves Sjaal - met GRATIS eWorkshop

BREIPATROON Sprouting Leaves Sjaal - met GRATIS eWorkshop

sprouting leaves sjaalDrapeer de Sprouting Leaves sjaal om je schouders voor een instant lente gevoel!   Deze sjaal is alweer een fijne samenwerking met Knotten.  Je kan het PATROON hier kopen, het pakket met patroon koop je via Knotten.

Kies als basis een kleur die bij je garderobe past en laat het verloopgaren er doorheen dansen en diepte geven aan dit eenvoudige, zich herhalende patroon van ‘sprouting leaves’ oftewel ‘bottende bladeren’.  Het gebruikte Lana Grossa garen is een mix van katoen en alpaca, dus heerlijk luchtig en zacht en perfect op de blote huid te dragen.

sprouting leaves sjaal detail

Hoe staat het met jouw Pippi-Langkous-factor ;)?

In een van mijn vorige blogs, haalde ik de quote van Pippi Langkous aan : 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.'  En met het duidelijk uitgeschreven patroon moet dat zeker lukken als je al een klein beetje brei- en haakervaring hebt.  Twijfel je toch?  Dan is de eWorkshop die je hieronder vindt zeker wat voor jou!

In het filmpje leg ik je alles uit over het garen en de opbouw en laat ik je zien hoe je de bobbels haakt en ook de afkanting maakt met een subtiele picotrand.   

Dat het alweer lang geleden was dat ik voor de camera zat, merk je vast wel...  Ik vraag je dan ook graag om wat begrip voor de 'euhs' en de soms niet zo flatteuze camera opstellingen :O... daar wordt zeker nog aan gewerkt ;).  

Heb je nog vragen of suggesties?  Ik lees ze graag op bea@nimblehandmade.be

Curieuzeneuze

Knotten heeft erg mooie kleurstellingen bedacht voor de sjaal.  En natuurlijk kan je hem ook in ander garen maken.  Ik ben heel erg benieuwd naar jouw combo's en creaties.  Mijn nieuwsgierigheid zal je heel dankbaar zijn :) als je ze deelt op de socials met #nimble.handmade.

Happy knitting! 

sprouting leaves sjaal collage

Met dank aan Knotten voor de fotografie en garensponsoring.

Terug naar blog